پرواز با پاراموتور را دوست دارم؛ پديدآور: علي آرمين؛ ناشر كتاب جمكران؛ تعداد صفحات: 154

نوجوانی، فصل خوب آرزوهای شیرین است، فصل فکرها، فرصت‌ها و آرزوهاي رنگی كه در آن دوران انتخاب كني، راهي بيابي و حركت را آغاز كني، و در امتداد آن  راه درست، به اوج برسي. نوجوانی و جوانی سن انتخاب‌ها و تصميم‌هاي بزرگ است.

آرزوهاي دختران و پسران در قالب ارزش‌ها، اعتقادات و معیارهای اصیل کاملاً متفاوت است و نمی‌توان درباره آمال و آزروهای نوجوانان به یک نوع و قالب اکتفا نمود.

در رمان «پرواز با پاراموتور را دوست دارم» نيز عباس و ثريا دو نوجوانی هستندکه باید دست به انتخاب‌ بزنند و موقعیت‌های مختلف را با توجه به آرزوی اصلی‌شان بسنجند و بعد مهم‌ترینش را انتخاب کنند.
عباس نوجوانی است که مادرش را هنگام تولد و پدرش را هم در خردسالی بر اثر یک سانحه هوایی  از دست‌ داده و حالا که بزرگ‌ شده، اوقاتش را در یک تعمیرگاه ماشین می‌گذراند، جایی که محل کار و زندگی‌اش آن‌جاست. عباس هم مثل پدرش عشق به پاراموتور و پرواز را در دل دارد، هیچ‌گاه این رؤیای شیرین را فراموش نکرده و در پي راهی است تا به دنیای پاراموتورها برسد؛ رسيدن عباس به آرزويش با اتفاقي همراه است، كه با حضور پیرمرد ناشناسي در تعمیرگاه شروع شد و ماجرا را به جايي برد که حتی در خواب هم نمی‌دید!

در كنار معرفي عباس و آرزوهايش، شخصيت ديگر داستان دخترخاله او ثريا است كه آرزوهاي خود را دارد و مي‌خواهد در انجام تكاليف و درس‌هايش بهترين باشد و در المپيادهاي علمي رتبه برترين‌ها را به‌دست بياورد.
نويسنده در اين داستان درون‌مایه‌های دینی را هم فراموش نکرده است و از آن‌ها به‌خوبی در پیش‌برد ماجرا بهره می‌گیرد. برای مثال در بخشی از کتاب، ثریا نامه‌ای براي امام زمان می‌نویسد كه حاوي درخواست‌ها و آرزوهايش است و به عباس می‌دهد تا در چاه جمکران بیندازد
.

نویسنده این کتاب در جشنواره بین المللی اشراق به عنوان نویسنده برتر معرفي و همچنين در جشنواره قلم زرین نامزد شد و تاکنون هم از سوی انتشارات جمکران هفت بار تجدید چاپ شده است.

 

 

 


عباس ,پاراموتور ,نوجوانی ,آرزوهاي ,دوست ,فراموش نکرده منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

اقتصاد فروشگاه اینترنتی پری دراما فروش و تعمیر تصفیه آب در کرمان 09229766368 نسیم سیتی Bungowiki دستگاه چاپ بنر دستگاه برش لیزر زندگی زناشویی جانورشناسی پیام نور